top of page
bg_main2.png
POWER
DETERMINATION
MECHANICS
TRACK AND FIELD
WhatsApp Image 2019-12-14 at 00_edited.jpg

Topcoach atletiek

In september 2018 startte de opleiding Topcoach Atletiek 2018-2019. Dit leek mij een mooie uitdaging om mezelf als coach te ontwikkelen. Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond en ben ik bezig met de sprint/horden differentiatie, waarbij ik training geef aan junioren en senioren op (inter)nationaal niveau.

Groepsfoto 2020-2021 2.jpg

TRACK & FIELD TEAM

Na meerdere jaren van trainingen geven is een selectiegroep van zeer gedreven atleten ontstaan die zich richten op sprinten & hordenlopen. Deze atleten bied ik intensieve begeleiding en een persoonlijk trainingsprogramma gericht op toekomstige doelstellingen en ambities.

 

Kernwaarden binnen deze groep zijn initiatief, communicatie, samenwerken en wilskracht. Mentale ontwikkeling gaat hand in hand met het leggen van een fysiek fundament om op latere leeftijd te kunnen excelleren als atleet. Het ontwikkelen van deze mentale vermogens en zelfstandigheid is een meerjarentraject. Een duidelijke (trainings)structuur is daarom essentieel en de atleten hebben middels een digitale omgeving ten alle tijden inzicht en de mogelijkheid om vorm te geven aan hun eigen ontwikkeling. Atleten die zich richten op sprint/horden in de U18 & U20 categorie en die gemotiveerd zijn om deel te nemen, krijgen de mogelijkheid om zich kosteloos verder te ontwikkelen in deze groep. Alleen die motivatie en inzet is voorwaardelijk!

SEIZOEN 2021-2022

DSC03563_edited_edited_edited.jpg
IMG_20200706_202839.jpg

VOLGEN

instagram_PNG10.png
bottom of page